Op naar Pinkpop!

Ja pinkpop komt dit jaar weer in Landgraaf met waanzinnige artiesten. Wat dacht je daarom van deze set? De set is van Costes. de naam Costes komt uit Parijs. Daar is namelijk een hotel dat zo heet. En wat voor een hotel! Een echte aanrader! Je kunt er natuurlijk overnachten, maar wat nou zo leuk is, je kunt er ook gewoon een kopje koffie drinken en de meest lekkere geurkaarsen en cd’s kopen!

Met deze set ben je helemaal klaar voor pinkpop! Je ziet veel van dit soort blousjes in het huidige modebeeld. Veel strepen met geborduurde bloemen dus. en veel blauw en rood. Helemaal leuk voor festivals dit voorjaar en deze zomer. Have fun!

Ik draag hier een trui van Hermès uit Parijs (winkel Didier Ludot), een zelfgemaakte shawl van kimono stof, een rok van H&M en een fake bontje van C&A.

IMG_5860JPG

 

Share this Post