Een bijzondere ontmoeting!

Een dagje Antwerpen…

Laatst, op 5 oktober..ging ik een dagje met de trein naar Antwerpen..

Om half 10 vertrok ik vanaf Apeldoorn Centraal naar Antwepen waar ik om 12.00 uur aankwam..Het regende keihard toen ik aankwam en dat terwijl eerst de zon scheen, maar goed ik besloot een paraplu te kopen.

Toen ik aankwam bij het modemuseum werd ik blij..ik dronk eerst een kop koffie, want die had ik wel verdient na mijn wandeltocht door de regen. Ik bezocht het modemuseum waar een prettige vibe hangt, de tentoonstelling Emotion en de tentoonstelling van Iris van Herpen..nog tot einde jaar te zien.. Het waren echte aanraders.

Mijn collega gaf mij de tip op bij Renaissance te gaan lunchen. Dat zit in deze leuke buurt op de hoek. Het is een Italiaans restaurant. Ik bestelde daar een glutenvrije pasta met tomaat, basilicum en parmazaanse kaas en een glas chardonnay. Het was overheerlijk! Na de lunch ging ik mijn make-up bijwerken in het toilet van het restaurant..tot dat de ober er aan kwam..Hij zei ..”jij hebt dat niet nodig, je bent al mooi zoals je bent! “bella cosi” wat een mooi compliment! “dankjewel” zei ik met een blos op mijn wangen…

Tot mijn grote schrik was het cadeautje wat ik voor de oprichtster van Essentiel Antwerp had ingepakt..een beetje nat geworden..bijna was het mislukt..maar ik droogde het papier (mijn eigen ontworpen cadeaupapier ) zorgvuldig af..het was immers 5 oktober.. Ik dacht aan Chanel 5..nu moet het lukken om even met haar te mogen praten..

Even later bezocht ik de Dries van Noten winkel die daar op de andere hoek zit..toen ik daar naar toe liep..kwam ik een man tegen die “cute” tegen mij zei. ..Ik had deze dag ook een mooie outfit uitgekozen..Lees een lila kleurige trui op een zwart witte gebloemde rok met een witte panty en mijn mooie schoenen met gouden schakels van Bervicato! Ook droeg ik een witte baret met gouden glitters..heel subtiel..

Toen ik aankwam op het hoofdkantoor van Essentiel Antwerp was het al half 6..Mijn collega had mij gesmst dat ik kon komen..Oh wat was het spannend..Ik besloot meteen naar de oprichtster toe te lopen.. (ik zag haar al zitten) Er stonden allemaal mensen om haar heen. .Dat krijg je ook met zo’n goede energie om je heen..pff ik zuchtte diep en liep naar haar toe..”ik wil u graag dit cadeautje aanbieden”zei ik.. “ik heb u jaren geleden bij Ivo Niehe op de televisie gezien en wilde u altijd al een keer ontmoeten!) Ze pakte het cadeautje aan..iedereen zei oh ah wat mooi…”ik zei ik heb het zelf gemaakt” Ze pakte het uit.. En zei. nee..zelf gemaakt? “Wat creatief een tote (tas)”..ze bedacht zich geen moment..en stormde op  me af…en gaf mij een knuffel!! Het was zo’n mooi moment…Iets om altijd te koesteren..ik zal het nooit vergeten..een “la Spezzatura”momentje..één om in te lijsten…

Daarna keek ik naar modeshow met een glimlach op mijn gezicht..Die pakken ze me nooit meer af..wat er ook gebeurd. De modeshow was klaar en wij kregen een feestje! Er werd heerlijke muziek gedraaid en het werd een heerlijke avond..Eindelijk mochten we weer dansen!

Het werd een dag vol “gouden franje “momenten en ik dacht alleen maar..Het universum staat achter me!

 

Share this Post