krabsalade!

Laatst ging ik koken voor mijn lieve vriendin Leo en toen heb ik uitgepakt. Ik dacht ik ga eens iets anders dan anders maken voor haar. Dus ik ging op zoek naar een recept en ineens moest ik denken aan het recept wat ik ooit van Karin Kuipers kreeg, voor krabsalade! Omdat ik geen cognac in huis had, heb ik er Cointreau doorgedaan. Voorgerecht garnalencocktail, toen de krabsalade met een gehaktbal en daarna een pannenkoekje met frambozen en slagroom! En dat bleek overheerlijk! En nu gaan meer mensen het maken. Bv de caissière in de supermarkt. Ze vraagt altijd of ik nog een nieuw recept heb. Dus hier voor iedereen het recept!

200 gram krabsticks, 3 hardgerookte eieren, 35 g suiker, 2 eetlepels mayonaise, half blikje krabvlees, sap van citroen, zout en versgemalen peper. en dus 3 scheutjes Cointreau wat je voorzichtig er doorheen giet. succes verzekerd!IMG_6015JPGIMG_6017JPG

 

Share this Post