March for our lives…sharing is caring!

De dappere Emma Gonzáles hield een speech afgelopen zaterdag..ik kreeg er kippenvel van. De Amerikaanse scholiere overleefde het bloedbad op een school in Florida..eerder dit jaar en zet zich nu vol overgave in voor de strijd tegen vuurwapens!

Ex-Beatle Paul McCartney was zaterdag een van de vele prominenten die meededen aan de demonstraties tegen wapenbezit! Hij sloot zich in New York aan bij het protest, mede vanwege de moord meer dan 36 jaar geleden op zijn collegabandlid John Lennon in de stad.

Zij geeft het goede voorbeeld!.De wereld zal volgen..en luisteren.. Want wie verandering wil, moet zelf de verandering zijn! Als wij samen iets doen. Dus de krachten bundelen..dan verspreid het licht zich. “Wat heeft dit alles met mode te maken, zul je ongetwijfeld denken?” Nou alles eigenlijk! Het straatbeeld..van de scholieren..onze toekomst..

IMG_3482

“Nou het volgende tijdens de speech droeg Emma een leger groen jack met teksten als change, broches met onder andere love…en een rood lintje..erg hip dus en vooruitstrevend. Zij droeg verschillende bandjes om haar pols. bandjes die ik vroeger zelf maakte voor Afrika..en ik ga weer nieuwe bandjes maken..Mensen liepen met teksten op hun handen..van Never Never again..Don’t Shoot..positieve protest van liefde..

Pay it forward! De vuisten omhoog! Ga voor verandering en verspreid liefde..

 

 

Share this Post