Een nieuw begin

De feestdagen zijn weer achter de rug..en wat was het gezellig en fijn om met de familie bij elkaar te zijn! Of om op reis te zijn geweest. Dat kan natuurlijk ook, maar wel weer veel gegeten en gedronken. Dus tijd voor een nieuw begin. De balans opmaken zeg maar. Dat hoor ik veel om mij heen. Die balans is voor iedereen anders dat heb ik wel gemerkt. De ene zoekt balans in een maand geen alcohol drinken, de ander gaat naar yoga. Sommigen gaan fanatiek hardlopen of boksen. Weer een ander gaat mediteren en de volgende gaat naar centrum Balans in Blaricum. (waar ze een goede sense behandeling geven).

Voor mij persoonlijk betekent het hele jaar door de balans op zoeken. De balans in mijzelf, in mijn voeding, maar ook in het bewegen. Bij de acupunctuur word ik maandelijks gereset en dat geeft mij een goed en gezond gevoel. van binnen (je voelt letterlijk je bloed weer stromen).Ook door bewust te leven met voor mij gezonde voeding, maak ik dagelijks de balans op. niet te veel alcohol, niet te veel suikers etcetera. Maar een goede balans begint al in de darmen. 

Dus vandaar dat ik in november de bewuste keuze heb gemaakt om met Aloë Vera producten te werken en deze ook zelf te gebruiken. Sindsdien drink ik elke morgen Aloë Vera en elke avond voor het slapen gaan. Ik voel me er bijzonder fit bij. Maar er is nog iets waar je je fitter door gaat voelen en dat is C9. In Dit pakket die ik verkoop in mijn webshop  van de huiskamerboetiek, zit alles om op een gezonde manier je darmen te reinigen en mogelijk wat overtollige kilo’s kwijt te raken! Misschien iets om te overwegen dit nieuwe jaar? 

c9-boxvanilla_shake_final

c9-vanilla

Share this Post