When Oscar meets Bally!

When Oscar meets Bally!

Je kent het vast wel je staat voor de kast.. en je woede begint langzaam te komen, want je kan niks vinden om te dragen voor een leuk feestje… Heb je het gevoel al te pakken? Je gooit alles op de grond in de hoop nog iets achter in je kast te vinden. Maar kosten nog moeite gespaard.. dit gaat niks worden…. Het is de “wat –moet- ik -in -hemelsnaam – aantrekken- blues” die elk moment van de dag op kan komen zetten.. en pas weg zal gaan als je iets nieuws hebt gekocht! Oke let’s face it.. Dat is al erg, laatstaan als er net een uitnodiging op jouw deurmat valt.. niet zomaar een uitnodiging.. nee een uitnodiging voor een bruiloft!!! Net voordat je gek denkt te gaan worden.. komt er iets in je op.. “iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws”…. Iets nieuws!!! Dit is een teken jij mag shoppen..iets ouds?! iets nieuws. Jij besluit een tochtje te maken door de stad.. opzoek naar iets leuks?! Toevallig kom je terecht in een steegje waar je anders nooit loopt. Je kijkt naar links…   En je staat stokstijf stil.. Daar staat HIJ dan>>>> HIJ IS Niet te groot en niet te klein, hij is opvallend, maar niet te.. EN HIJ IS VAN LEER>>>JE HART GAAT TEKEER>> HIJ HEET BALLY, MAAR HIJ IS NIET AL TE JONG, maar zo uniek in zijn soort. (een tas uit duizenden)>>.. , maar ja “opnieuw vintagen”, ofwel “revintage” is weer en nog steeds hartstikke in! Jij gaat de boutique binnen.. en je mijmert wat verder totdat… iets… blauws! . Er word naar je geknipoogd.. en jij knipoogt.. terug. Ja Oscar kun jij moeilijk weerstaan!! Alleen de kleuren en kwaliteit van zijn vacht al! WOW. Er dan dat patroon, maar het is ook geen groentje meer. Op een oude fiets moet jij het leren , toch.?!. Jij bent dolgelukkig! JIJ ZIET HET AL VOOR JE HOE DEZE TWEE SAMEN MET JOU DANSEN OP DE BRUILOFT! Twee prachtige vintage exemplaren. De tas & de jurk zijn The perfect match!..DE BRUILOFT KAN NU AL NIET MEER STUK! Als Oscar Bally ontmoet.. tja Bij de Van Gendt Boutique van Camila Goncalves Sam Paio & Anneke van Ulden kun je ze zomaar tegenkomen!

Misschien mag je de armband van jouw beste vriendin wel even lenen….

Dit blije gevoel krijg je direct als je deze nieuwste en leukste vintage winkel (Van Gendt Boutique) van Leiden binnen loopt… Wedden dat jij dat gevoel ook meteen hebt? Merken oud en nieuw. Van Vintage Oscar de la Rente tot aan nieuwe kleding van Stella Forecast. Voor vintage kleding & accessoires van o.a. Eileen Fisher, Emilio Pucci, Max Mara, Chanel, Prada, Mag & Maggie, Bally en veel meer. Zeker een bezoekje waard!

 

bewerkt_img_2040jpg img_2053jpg

Van Gendt Boutique

Burgsteeg 8

0031-71-5140777

Opening times: Monday – Friday 12.00- 18.00

Saturday 12.00-17.00

 

 

When Oscar meets Bally!

Pretty sure you recognize the “I have nothing to wear blues” ? and really lose control because you really don’t have a clue.. what to wear to that special party. You have got that feeling? You look into your wardrobe and you still have’nt something to wear… This feeling won’t leave until you buy something new! Okay let’s face it… that is pretty bad.. but wurse… when you also received an invitation for a wedding!!! Before you getting totally out of your mind.. you decide to go shopping, because you remember the words: “something old, something new, something borrowed and something blue” Okay “something new”! This is a sign.. this means you can go for shopping! You get lost and suddenly you are in a little lane.. And there he was…He is not too big, not too small.. He is one of a kind! (He is a ones in a lifetime opportunity) But he is not that young anymore (“Something old”) and he is of leather. (The most beautiful bag you have ever seen). Revintage is very hot at the moment! So you decide to go in that lovely shop.. You look around.. until.. “Something Blue”!! Someone is flirting.. And you are flirting back! You can‘t hardly resit Oscar..! His beautiful skin, WOH! And then the pattern and his colours.. You can see his true colours.. You are in heaven! You can see those two are dancing with you at the wedding! You never know what you gone find at this place.. At Van Gendt Vintage Boutique in Leiden everything is possible!

Maybe you can borrow the bracelet of your best friend…

You will be overwhelmed by this happy feeling which you feel immediately by entering this lovely vintage shop. Really something else! This one of a kind bag and dress bought by Van Gendt Boutique! For vintage & new clothing & accessories by Camila Goncalves Sam Paio & Anneke van Ulden. Really word the visit! For brands new and old. Vintage clothing and Accessoires: Eileen Fisher, Oscar de la Renta, Chanel, Emilio Pucci, Max Mara, Prada, Mag & Maggie, Seven and new clothing of Stella Forecast.

 

Van Gendt Boutique

Burgsteeg 8

0031-71-5140777

Opening times: Monday – Friday 12.00- 18.00

Saturday 12.00-17.00

Share this Post