Liefde op het eerste gezicht

Tja Bobby en ik…

IMG_1486 IMG_1489 IMG_1490 IMG_1491

Mijn studiegenoot en ik liepen wat te kletsen…totdat ik naar rechts keek..en daar was de winkel van mijn dromen..

Wij natuurlijk naar binnen..Allerlei mooie kledingstukken keken mij aan! En ik kon ze maar net ontwijken. Toch maar effe die mooie Givenchy top passen.. Patricia zei het al..die is mooi! Maar ik gaf er niet zoveel om..dat dacht ik tenminste! Volgende dag zaten we bij hotel Costes..en het enige waar ik aan kon denken was…Natuurlijk je raadt het al? Die top! Het stond zelfs in mijn mooie boekje over Parijs. Lees Parijs hotspots voor fashionlovers..meghan Hess..

Enfin ik wilde teruggaan naar de winkel..en wat dacht je? De winkel konden we niet meer vinden..Toch maar effe vragen bij de receptie (dacht ik) en ja hoor..De vriendelijke jongen zocht het zo voor me op..En dus die maandagochtend nog om 11.00 uur op de stoep bij Bobby..Mijn andere klasgenoot maakte er al steeds grapjes over..Riep hij steeds BOBBY!! haha.

Nou uiteindelijk op de stoep bij Bobby..ik werd bijna ingehaald door een dame die daar ook stond te wachten..Dat ging mij toch niet gebeuren? Ik naar binnen…En ja hoor..De mooie top (met kralen ingezette vlinder) hing er nog!

Het was liefde op het eerste gezicht! Bobby en ik! Leuke winkel met vintage-kleding!

Share this Post