Je kunt het maar zo tegenkomen!

Alweer een jaar geleden..Toen de wereld er nog heel normaal uitzag…, ging ik met mijn moeder naar New York! We vlogen er zo heen. En wat hadden we daar een plezier! We keken onze ogen uit…we zijn naar Brooklyn bridge gegaan.. Ik kocht daar een kunstwerk van een kunstenaar voor 10 dollar! en we hebben een tocht gemaakt bij een New Yorker op de fiets…hij fietste ons door het Central Park! Wat een sensatie..koud dat het er was..brrr., maar wat was het leuk om daar te zijn! Toen de sex and the City tour..naar het huis van Carrie Bradshaw in West Village! Alles was over de top..zo overweldigend..fantastisch vonden we het! Ja toen kon je gewoon zonder mondkapje deze bijzondere stad ontdekken..Wat nu ondenkbaar is met covid 19…alles is zo anders nu. Je hoefde geen anderhalf meter afstand te houden niks. gewoon ontdekken…tja hele andere tijden nu..

Op een zaterdagmorgen in New York nam ik een taxi naar Beacon’s closet..Helemaal alleen door New York op een zaterdagochtend..dat was mijn wens! Ik had namelijk in Linda’s magazine gelezen dat je het er zo maar tegen kon komen!….Wat vraagt u zich nu wellicht af?Een echte Pucci jurk!!! De taxichauffeur zette mij er af..Het was half elf in de morgen..Eenmaal aangekomen bij de winkel in Manhattan..stonden er al mensen voor de deur te wachten..Wat was dit spannend…Enfin om elf uur ging de deur open..Ik snelde me naar binnen.. Ik keek er rond..en keek er mijn ogen uit! Overal vintage kleding..fantastisch! Ik keek naar links..en mijn hart maakte een sprongetje..wat zag ik daar? Een echte Pucci jurk..Emilio Pucci Italy..stond er op..! Dit was een droom! Dit kon niet waar zijn..maar toch was het de realiteit! Ik kon wel schreeuwen van geluk..En hij kostte 60 dollar..Die Linda de Mol..had gelijk! Het was echt waar! Wat was ik blij..de tranen stonden me in de ogen. Maar goed..ik moest snel terug..want s’middags zouden we naar huis vliegen..En toen de Taxichaffeur..tegen mij zei..You are a very nice girl…2020 is your lucky year!! Kon mijn dag niet meer stuk! Eenmaal op de hotelkamer terug, omhelde is mijn moeder..Wat een geluk zei ik. Nou je bent voor het geluk geboren..dat weet ik zeker! Dit zou me altijd bijblijven..wat een reis..wat een ervaring! Gewoon om in te lijsten..Een gouden franje moment! En zo wens ik u ook vele gouden franje momenten in uw leven toe! Betere tijden gaan komen..Van die dagen dat je het zomaar ineens tegenkomt! Op de toekomst..en op betere tijden die gaan komen…

 

D7364443-A832-49C1-9384-8F1F52261C1D

 

 

 

IMG_9036

Share this Post