Oh wat mis ik Parijs

Heeft u dat ook? Zin om op reis te gaan? Oh wat zou ik graag weer naar de lichtstad gaan! Ik mis de brede straten, de lantaarns, de mooie boetieks en het heerlijke eten. Van die gouden franje momenten die je nooit meer vergeet! Ik  herinner me de geur nog..tja Parijs heeft een speciale geur voor mij..Het ruikt er naar Diptique 34 Rue 34 en Escentric 01…een combinatie van benzine en heerlijke pathouli geurkaarsen..

En dan die Parijse Incrowed! Altijd stijlvol gekleed vooral als je naar Hotel Costes gaat! Dan dragen ze een bonton outfit met franje laarsjes van Isabel Marant! En als je daar dan bent, begroeten ze je vriendelijk..met “you look happy” en dat klopt dan ook..ik voel me happy als ik daar ben..(nou is het niet zo dat ik me in Nederland niet happy voel) maar toch daar is het anders..neem nou die leuke vintage boetiekjes die je daar in overvloed hebt..Bobby! en Didier Ludot..En als je daarna heerlijk gegeten hebt bij bijvoorbeeld restaurant Kong met uitzicht over de hele stad Parijs..dan ga ik daarna zitten op zo’n parijs terrasje met die rieten stoeltjes om een wijntje te drinken en onder de heaters geniet ik dan van de stad..en ik kijk dan naar de mensen die passeren..slenterend en dan mijmer ik over wat ik nog allemaal ga doen in de toekomst..Oh wat mis ik Parijs..nou misschien in het voorjaar..I hope so.IMG_1422IMG_1431IMG_1423

Share this Post